DSN A/S er beliggende i Tornby, mellem Hjørring og Hirtshals - men dækker hele Danmark som salgsområde.

Vores kunder er hovedsalig kirker og kirkegårde, men skoler, boligforeninger, planteskoler og stenhuggere er også en del af vores kundekreds.

Salgsafdeling
Hver sælger dækker ét bestemt område i landet, så vi kan opnå en tæt og fortrolig kontakt til vores kunder. Sælgerne kører i salgsbiler, hvor varen så vidt muligt medbringes og afleveres til køber på stedet. På kontoret er vi altid at træffe på tele- fon for ordremodtagelse og vejledning.

Produktprogram
Vort sortiment er bredt, idet der til indendørs brug f.eks. kan nævnes lys, lysestager, altervin og brød, pudsemidler, rengøringsartikler m.v. Til udendørs brug sælges tøj, fodtøj, sikkerhedsudstyr, redskaber, beskæresakse, hækklippere, løftegrej, foruden større maskiner som miljøriver, trucks og løvsugere. Endvidere produceres og sælges alt i gravmateriel, hvor vi lægger stor vægt på det sikkerhedsmæssige og det let håndterlige. Som et godt eksempel kan nævnes vores afstivningsplanker i aluminium, som vi har patent på. Plankerne er yderst populære pga. af den lille vægt. Desuden kan vi producere vort gravmateriel efter ønske, så den enkelte graver kan få materiel der passer til kirkegårdens forhold.

Stenprodukter
På vort lager har vi ca. 70 forskellige slags perlesten og granitskærver som leveres i sække. Nogle slags kan også leveres i bigbags eller i løs vægt på lastbil. Desuden lagerføres mange forskellige slags brosten, chaussesten, hveder og kantsten mm. i forskellige størrelser og farver.
Af sand har vi flere forskellige slags til bla. sandblæsning (ovntørret), legepladser (stødabsorberende), byggerier mv.

Værksted/service.
På vort værksted produceres og udvikles, i tæt samarbejde med vores kunder, mange af de kirke- og kirkegårdsartikler vi sælger. Desuden udføres service/reparation på trucks, løvsugere, hækklippere mv.

Firmaets største målsætninger, er at opretholde den tætte kontakt til vores kunder, ligesom kvalitet, fleksibilitet, service og ikke mindst hurtig levering er af stor betydning for os.